Az egyik riporter nem a konferenciára illő kérdést tett fel


Az egyik koreai újságíró riporter kereszttűzbe került, amikor egy oda nem illő kérdést tett fel a BTS-nek a "Blood, Sweat, & Tears"-el kapcsolatosan. A riporter a kérdést a BTS sajtótájékoztatóján tette fel, ami a legújabb albumukról, a "MAP OF THE SOUL: PERSONA"-ról szólt volna.

A Kérdezz-felelek közben az egyik riporter felhozta a csapat egy régebbi albumát, mégpedig a "WINGS" albumot, amit közel 3 éve adtak ki.


"Sokat meséltetek már az albumaitok inspirációiról és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan is merítetek ötletet a különféle munkákból. Arra lennék kíváncsi, hogy mi ihletett meg az előző albumoknál, eltekintve a mostanitól.
Tavaly februárban azt beszélték, hogy a "Blood, Sweat & Tears"-t más munkája ihlette. Beszélnétek erről, vagy a hírekről, amik ezzel kapcsolatosak?" - Mondta a Star News riportere.


Suga és RM udvariasan megkérte a riportert, hogy ismételje meg, amit mondott, mivel összezavarodtak a kérdés hallatán.

"Jól értettem, hogy azt szeretné tudni, hogy milyen mesterművek inspirálták az albumaink, különösképpen a "WINGS" és a "Blood, Sweat & Tears" során? Jól értettem a kérdést?" - Kérdezett vissza RM.


A riporter ekkor nem kerülgette tovább a forró kását és óvatosan rákérdezett, hogy mit gondolnak arról, hogy a "Blood, Sweat & Tears" koncepciója egy francia fényképész munkájának a másolása.

"Azért hoztam fel a "WINGS" és a "Blood, Sweat & Tears" albumokat, mert azt szeretném tudni, hogy... másolás történt-e. Többet szeretnék tudni a szóban forgó francia fényképésszel való esetről. Tudom, hogy ez a kérdés kellemetlen lehet, de szeretném hallani, hogy mit mondotok rá." - Folytatta a riporter.

Mikor a riporter befejezte a kérdését, Suga felvette a mikrofonját és úgy kezelte a helyzetet, mint egy profi. 


"Ezzel kapcsolatosan a cégünk jogi csapata már felvette a kapcsolatot a fényképésszel. Bízom benne, hogy a mi álláspontunk egyezni fog a cégünkével. Cégünk jelenleg is foglalkozik ezzel az esettel, ezért biztos vagyok benne, hogy tudni fogjuk, ha valamire jutottak. Köszönjük." - Válaszolta meg Suga.

A csapat többi tagja nem tudta leplezni meglepődöttségét a kérdés hallatán és a reakcióik miatt a rajongók nevetésben törtek ki.


A helyiek és a rajongók kritizálni kezdték a riportert, hogy egy 3 évvel ezelőtti esetről kérdezett egy olyan sajtókonferencián, amit kizárólag a legújabb albumuknak szenteltek volna.





Forrás: koreaboo
Fordította: ShiroO

Megjegyzések

  1. Ilyet felhánytorgatni...érdekes. Mindegy a lényeg,hogy a fiúk teljesen jól kezelték ezt a kis problémát.
    Amúgy az lenne a kérdésem, hogy lesz majd olyan posztod/posztotok, amikor pl a felkapott Ship párokról lesz szó?
    A választ előre is köszönöm! További szép napot. 😄😄

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nem terveztem ilyen jellegű cikket.

      Üdv,
      ShiroO

      Törlés
  2. Szia!
    Esetleg megtudod mondani, hogy mikor lesz új infó? Mert engem nagyon érdekelne mi a helyzet most a fiúkkal.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések