Ismerd meg jobban a BTS-t: Jungkook

Miután a globális népszerűségük odáig vezette a BTS-t, hogy az első K-pop csapat lettek a 2017-es díjátadón, akik BBMA-t nyertek. Egy eredmény miatt, amit egy koreai sem ért el, leszámítva Psy-t, minden szem a hetesre szegeződik. A divatdiktáló szemléletmódjukkal a K-popban és a karizmatikus, de szimpatikus személyiségükkel a fiúbanda a leginkább feltűnő ázsiai előadó Amerikában.

Míg a mindig hűséges ARMY-jaik tudnak mindent, amit érdemes tudni a BTS-ről, sok dolog van ezzel a koreai előadóval kapcsolatban, ami az újoncoknak talán nem ismerős, de itt van a Billboard alap útmutatója a BTS tagokhoz.

1997. szeptember 1-én született Jeon Jungkook, a legfiatalabb tag. A BTS ARMY-jainak szeme láttára nőtt fel és egy mindenben tehetséges előadó, ismert az énektudása és tánctudása miatt is. Tudj meg egy kicsit többet róla, öt ténnyel, amit érdemes tudni:

1. Ez a fiú tud énekelni
Ő a BTS legfiatalabb tagja, de ne hibáztasd a kort a tapasztalatlanságért. Jungkook, ahogy idősödik sok BTS dalban elől vagy középen foglal helyet, szóval megvannak a maga képességei. Míg az ARMY-k tisztában vannak a tehetségével, Dél-Korea többi részének is megvolt a lehetősége hogy lenyűgözze őket, amikor múlt évben szerepelt a népszerű TV műsorban, a King of Masked Singer-ben. (Érdekesség: egy koreai ének műsorban volt meghallgatáson és miután a beadott videója megtette a köröket a szórakoztatóiparban, ő volt a valaha legkeresettebb K-pop újonc.)


2. ...és táncolni
Jungkookot „Golden Maknae-nak,” vagy fiatalabb testvérnek nevezik, amiatt mert minden téren vannak képességei. Ő és BTS Jimin ismert arról, hogy együtt gyakorolják a koreográfiákat.

3. Rengeteg dalt feldolgoz
Talán a világ egyik legnépszerűbb fiúbandájának tagja, de Jungkook még mindig fejleszti a hangját azzal, hogy a kedvenceitől tanul. Csak keress rá Youtube-on, „Jungkook” és számos feldolgozás bukkan fel. A nagy áttörés Charlie Puth „We Don't Talk Anymore”-jának feldolgozása volt, amit Puth még tweetelt is, miután hallotta Jungkook feldolgozását. (Jungkook újra megcsinálta a feldolgozást Jiminnel a BTS legutóbbi évfordulójának ünneplésére.)

4. Nemrégiben érettségizett
Jungkook csak 15 éves volt, amikor a BTS debütált és egy évvel később kezdte a középiskolát, hogy a csapatra tudjon koncentrálni. Idén februárban érettségizett. A csapat többi tagja megünnepelte a BTS legfiatalabb tagját mikor elérte ezt a mérföldkövet a tanulmányaiban.


5. Szeret játszani
Ahogy a fiatal férfiaknak világszerte, Jungkooknak az egyik kedvenc hobbija videó játékokkal játszani és meg is osztott néhány videót magáról, miközben az aktuális kedvencével, az Overwatch-csal játszik. Egy, a Yahoo Sports-al készített interjúban azt mondta, a kedvenc játékosa YulmuAppa.






Forrás: billboard
Fordította: Nagisa-chan

Megjegyzések

  1. szerintem Jungkook nagyon egy kedves személyiség és úgy gondolom megtalálta a helyét a világba .

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések