A BTS legújabb luxus dormja


A BTS elköltözött Szöul egyik legdrágább helyére, mégpedig a „Hannam The Hill” neveztű apartman komplexumba december elején. Ez egy kellemes és félreeső hely, ahol nyugodtan élhetnek!

A BigHit egyik dolgozója ezt mondta: „Bang Shi Hyuk ötlete volt. Ez egy olyan apartman, amivel mindannyian elégedettek.”


Megerősítették, hogy egyetlen egységét ennek a komplexumnak 82 milliárd won-ért (kb. 20 milliárd forintért) adták el tavaly. Több híresség is itt él, mint például Lee Seung Cheol énekes és Han Hyo Joo színésznő.

Az egyik fő ok, amiért a Hannam The Hill-be költöztek, az a magánéletük szigorú védelme és a gyönyörű kilátás. Hatalmas kapukat húztak fel, hogy kint tartsák az illegálisan belépőket, ami hozzájárul a tagok békéjéhez és nyugalmához. Azonban a költözésük meglepetésként hatott, hiszen még csak néhány hónapja költöztek be az új dormjukba.




Azt is fontos megjegyeznünk, hogy a tagok úgy döntöttek, együtt maradnak, míg sok idol csapat külön szokott költözni, miután elérnek egy bizonyos szintű hírnevet és vagyont.






Forrás: koreaboo
Fordította. ShiroO 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések