A BTS szájszinkronos amerikai fellépése felkavarta a levegőt


Mint tudjuk a BTS ismét Amerikába látogatott, egészen pontosan a 2017-es American Music Awards-ra! Megjelenésükre ezúttal sem lehetett panasz, a srácok egytől-egyig gyönyörűen kiöltözve álltak a kamerák elé. RM újra megcsillogtathatta angoltudását, hiszen az interjúk alatt végig kitűnő kiejtéssel és gazdag szókinccsel állt a banda élére. A srácok sok új, az internetről ismerős és híres arccal találkozhattak, köztük például Khaliddal, vagy a The Chainsmokersszel.

Ám amit a leginkább várt mindenki, az a koreai fiúbanda fellépése volt. A legújabb albumuk címadó darabjával, a már több mint 162 millió megtekintésnél tartó DNA-vel léptek a színpadra elsöprő sikert aratva. Mindenkit meglepett az ARMY hangos fanchantja (kiabálása) a dal alatt. A műsor után többen elkezdtek erről beszélni, valamint hogy milyen jó volt a táncuk/koreográfiájuk.

Viszont mint mindennek, természetesen ennek is volt hátulütője. Mindig is voltak és lesznek, akik nem fogják tudni elfogadni a keleti kultúrát és azok szépségeit.
A tweet magyarul: Lenne néhány szavam ezekhez a tudatlan idiótákhoz, akik hatalmasokként és feljebbvalóként viselkednek, mintha az USA nem lenne tele 99%-ban szájszinkronos "előadókkal". De mindegy, nem pazarlom a lélegzetvételemet azok után, hogy hogyan viselkedtek a rajongóik június óta a BIGBANG-el és minden lélegző és halott ázsiai előadóval ebben az évben.
A tweet magyarul: Azt hittétek, srácok, hogy "túl jók voltatok Ázsiához", és a nyugat elismerését akartátok. Nos, tessék. Jó szórakozást ahhoz, hogy megpróbáljátok Amerikában ezt egy rasszista, homofób és tudatlan/műveletlen dologgá tenni.

Sokan felháborodtak, hogy a BTS szájszinkronnal lépett a színpadra, mint azt a felvételeken is hallhatjuk. Akik kicsit is jártasak a K-pop világában, azok tudják, hogy a szájszinkronra azért van szüksége minden egyes bandának (nem csak nekik), mert igen nehéz a megfelelő erőt belevinni, miközben egy komoly koreográfiát táncolnak. Általában az eredeti zenéből hagynak meg szavakat, mondatokat, amiket a rajongók előszerettel ordítanak a fiúkkal együtt.

Lényeg a lényeg, ha láttok ilyen gyűlölködő kommenteket, tweeteket, akkor inkább tekerjetek át rajtuk, mert semmi értelme leállni olyanokkal vitázni, akik világ életükben utálták a keleti kultúrát.





Forrás: Bangbangtan0613
Írta: ShiroO

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések