Ismerd meg jobban a BTS-t: Jimin

Miután a globális népszerűségük odáig vezette a BTS-t, hogy az első K-pop csapat lettek a 2017-es díjátadón, akik BBMA-t nyertek, egy eredményhez, amit egy koreai sem ért el, leszámítva Psy-t, minden szem a hetesre szegeződik. A divatdiktáló szemléletmódjukkal a K-popban és a karizmatikus, de szimpatikus személyiségükkel a fiúbanda a leginkább feltűnő ázsiai előadó Amerikában.

Míg a mindig hűséges ARMY-jaik tudnak mindent, amit érdemes tudni a BTS-ről, sok dolog van ezzel a koreai előadóval kapcsolatban, ami az újoncoknak talán nem ismerős, de itt van a Billboard alap útmutatója a BTS tagokhoz.

1995. október 13-án született, Jimin egyike a BTS fiatalabb tagjainak, de egyike a legnagyobb táncosaiknak is. Kortárs táncos háttérrel és elbűvölő mosolyával, Jimin a BTS vokalistáinak egyike.

1. Hihetetlenül keményen dolgozik
Az összes BTS tag keményen dolgozik, de Jimin egy maximalista, aki folyamatosan dolgozik magán és próbál a karrierjében előrébb jutni. Folyamatosan gyakorol, hogy fejlődhessen, és még jobb legyen, mint most.

2. Törődő személyiség
A BTS tagok mind gondoskodnak egymásról, de Jimin ismert arról, hogy különösen kedves és aranyos a többi taghoz. Nem csak kedves, szentimentális is: azt nyilatkozta egy tini magazinnak, a J-14-nek, hogy a kedvenc filmje a Szerelmünk Lapjai.

3. A modern tánc királya
Jimin kortárs táncot tanult az iskolában és osztályelső volt.  A gyakorlata megmutatkozik a színpadi mozgásában, főként a WINGS albumon lévő, „Lie” című szólódalának koreográfiájában, aminek társszerzője volt.  Jimin egy teljesen új szintre lépett a kifejező technikájával a dal drámai koreográfiájában, épp annyira üzenetet adott át a testével, mint a vokáljával.

4. Mindig ott van... a közösségi médiában
A rajongói iránti szeretete átragyog a közösségi médiával kapcsolatos szokásain. Míg mind a 7 tag megoszt kis részleteket az életükből a rajongókkal, Jimin posztol a leggyakrabban a BTS oldalain, gyakran elárasztva a rajongókat képekkel és videókkal.
5. A legnépszerűbb K-pop sztár Tumblr-ön
2017 első felében a BTS volt az első helyen lévő aktív K-pop csapat, akikről legtöbbet posztoltak Tumblr-ön, és az egyik azok közül a népszerű posztok közül Jiminről szólt. Egy gifekkel teli poszt, ami felfedte Jimin „legvadabb” oldalát, azt mutatva, hogy az énekes játékosan tiszteletlen a csapat többi tagjához, több mint 8000 reakciót kapott az oldalon.





Forrás: billboard
Fordította: Nagisa-chan

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések