Ismerd meg jobban a BTS-t: V

Miután a globális népszerűségük odáig vezette a BTS-t hogy az első K-pop csapat lettek a 2017-es díjátadón, akik BBMA-t nyertek, egy eredményhez, amit egy koreai sem ért el, leszámítva Psy-t, minden szem a hetesre szegeződik. A divatdiktáló szemléletmódjukkal a K-popban és a karizmatikus, de szimpatikus személyiségükkel a fiúbanda a leginkább feltűnő ázsiai előadó Amerikában.

Míg a mindig hűséges ARMY-jaik tudnak mindent, amit érdemes tudni a BTS-ről, sok dolog van ezzel a koreai előadóval kapcsolatban, ami az újoncoknak talán nem ismerős, de itt van a Billboard alap útmutatója a BTS tagokhoz.

Kim Taehyung 1995. december 30-a óta áldja meg a világot a feltűnő tekintetével. 2013-ban debütált a BTS-szel, a „V” művésznéven, hogy megmutathassa bársonyos hangját.

1. A vokálja irigységet vált ki
Széles skálájával és mély tónusával, V kifejező vokálja fő oszlopa a BTS hangzásának. Nemrégiben meg is mutatta ezt a Wings albumon levő Stigmával, majd ismét a BTS negyedik évfordulója alkalmából kiadott „4'o Clock-kal”, a közös dalában Rap Monsterrel.

2. Élvezi a művészetet
V egyértelművé tette, hogy élvezi a művészetet és maga is érdeklődik aziránt, hogy alkosson. A BTS válaszai alapján, amikor a Wings turnén Chicagóban voltak, ellátogattak a Chicagói Művészeti Intézetbe és V nagy rajongója volt a Van Gogh kiállításnak. Az Instagramos fotógráfusnak, Ante-nak szintén rajongója, aki viszonozta V szeretetét, egy a K-Pop sztárnak dedikált fotóval.


3. Nemrégiben színészkedni kezdett
V szerepelt a koreai tv drámában, a Hwarang-ban, egy történelmi sorozatban, ami tavaly decemberben kezdődött és februárban lett vége. Ő az egyetlen BTS tag, aki jelenleg színészi karriert folytat.
4. Majdnem farmer lett
Ha nem lett volna énekes, V beszállt volna a családi vállalkozásba és farmer lett volna. De a sors felajánlott egy másik utat számára és az utolsó növekedés, amit az utóbbi években csinált, előadóként történt.

5. A BTS meglepetés tagja
Mielőtt a BTS debütált az összes tag ismert volt a közönség számára, csak V-t tartották titokban. V csak akkor vált kevésbé rejtéllyé, amikor az első hivatalos bemutató fotókat kiadták, leleplezve az előadót a K-pop rajongók előtt, hogy megismerhessék.



Forrás: billboard
Fordította: Nagisa-chan

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések