BTS-es helyek

Hol is lehetne békességben beszélgetni rengeteg ARMY-val esetleg egy kávé, tea, vagy ebéd közben? Sokatokat szokott érdekelni például BTS-es kávézó, vagy étterem, ezért gyűjtöttem nektek néhányat.

1. Alice Table (엘리스 테이블)
Ez a kávézó Jimin apjáé és Busanban található. Nagyon népszerű, a hely tele van mindenféle BTS-es cuccal.







2. Fans Cafe
A kávézó Taiwanban (Taipeiben) található meg és szintén teljesen a BTS-re összpontosít. Egy ARMY ezt mondta: "Ez az egyetlen olyan kávézó, ahol nyugodtan beszélhetsz a körülötted lévőkkel, mert tudják, hogy miről beszélsz." Suga születésnapján különleges kávéval várták a látogatókat!













3. Cafe Murano
A Szöulban található, nem is oly' rég megnyílt kávézó (2017.03.19.) kifejezetten Jiminre és Jungkookra összpontosítva adja el termékeit. Sokan Jikook kávézónak is nevezik.















4. Bangtanistan
A pakisztáni ARMY-k úgy gondolták, hogy nyitnak egy kávézót a srácok 4.évfordulója alkalmából. A nevük a Bangtan + Pakisztán összetételből származik. Jó látni, hogy a fiúk neve a világ minden pontjára elér!







5. BTS Brick Live Café
A kávézó és étterem Thaiföldön (Bangkokban) nyílt meg és már maguk a srácok is jártak ott! Ha imádtál anno legózni, vagy még esetleg most is szereted az ilyen stílust, no, meg persze a BTS-t, akkor számodra ez lesz a tökéletes hely.


















Forrás: Twitter, Google, Koreaboo
Írta: ShiroO

Megjegyzések

  1. Dejó lenne ezekre a helyekre el menni. ♥♥♥Végre tudna az ember army-kal beszélni a fiúkról és nagyon királyul néznek ki ezek a helyek. ☆😍😍

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések