A BTS ügynöksége válaszol a hírekre a közeledő „Love Yourself” projektről egyéni drámákkal


A Big Hit Entertainment válaszolt a jelentésekre a csapat egyik tervezett, közeledő projektjével kapcsolatban.

Június 20-án egy hírt publikáltak, ami azt állította, hogy a BTS jelenleg egy új albumon dolgozik, a „Szeresd magad” témában. Azt írták, hogy a tagok egyenként kiadnak egy videót, ami egy drámához lenne hasonló. A videókat egymást követően adnák ki.

Azt is bejelentették, hogy az ügynökség történetírókat vesz fel és titokban felveszi a kapcsolatot tehetségkutató ügynökségekkel, hogy színészeket találjanak, akik a tagok mellett szerepelnének. Azt mondták, hogy a BTS egy képviselője azt válaszolta, hogy a csapat új albumának koncepciója még nem dőlt el.

Az OSEN hírportál nem sokkal később bejelentette, hogy június 20-án egy forrás a Big Hit Entertainment-től azt a választ kapta, hogy: „A tagok egyéni dráma projektje egyike a programoknak, amit a Big Hit Entertainment erre és a következő évre készít. Mivel még mindig a tervezés korai szakaszánál járunk, nincs semmi, amit mondhatnánk erről.”

A forrás tagadta, hogy bármilyen történetírókat keresnének az ügynökséghez.

A Big Hit Entertainment-től egy forrás azt is mondta a Star Today-nek hogy: „A Szeresd magad a projektjeink egyike erre és a következő évre. Még a kezdeti szakaszban járunk a tervezéssel. Feladtunk egy hirdetést, hogy történetírókat keresünk, de még nem vettünk fel senkit.”

A Star News azt is jelentette, hogy a Big Hit Entertainment azt mondta, hogy még semmi sem dőlt el a videó produkciókkal és a színészek kasztingolásával kapcsolatban a projekthez.

Ahogy az eredeti bejelentésben megjegyezték, BTS Rap Monster belefoglalta a sort „Szeretem magam, szeresd magad” a köszönőbeszédébe a Billboard Music Awards-on, mikor májusban megnyerték a Top Social Artist díját. A sor - „Szeresd magad” - a tavaly ősszel megjelent „WINGS” albumukon szereplő „Cypher 4”-ben is elhangzik.


A BTS még mindig a legutóbbi világkörüli turnéjuk Japán szakaszának állomásain koncertezik, de tervezik a visszatérést az év második felében.





Forrás: soompi
Fordította: Nagisa-chan

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések