A BTS feldolgozza Seo Taiji dalát debütálásának 25. évfordulójára


A BTS az első előadó, aki részt vesz Seo Taiji új feldolgozás projektjében, a „25”-ben.

Debütálásának 25. évfordulóját megünnepelve, Seo Taiji szeptember 2-án koncertet ad és elkezd egy úgy projektet, amiben fiatal előadók dolgoznak fel néhányat a legjobb dalaiból. Ez azért készül, hogy zenei köteléket hozzon létre Seo Taiji és a fiatal énekesek között, illetve hogy jelentőségteljes zenét adjanak a hallgatóságnak.
Egy forrás Seo Taiji ügynökségétől elmondta: „Seo Taiji további fiatal énekeseket fog választani, akik a BTS-en felül részt vesznek a projektben és szorosan együtt fog működni velük, hogy kiválasszák a dalt, amit fel fognak dolgozni.” Seo Taiji egyenként fogja bejelenteni a következő előadókat.
Sok rajongót boldoggá tett, hogy a BTS előadta Seo Taiji „Class Idea” című dalát a 2016-os KBS dalfesztiválon, és Seo Taiji maga is elégedett volt az előadással.

A BTS az egyetlen ázsiai előadó, akit jelöltek a 2017-es Billboard Music Awards-on és a második albumuk, a „WINGS” 26. helyet ért el Billboard 200-as listáján, ami a legmagasabb helyezés, amit bármelyik koreai előadó valaha is elért. A Shorty Awards-on is nyertek zene kategóriában és a legnézettebb K-pop csapattá váltak a Youtube-on.




Forrás: btsdiary
Fordította: Nagisa-chan

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések